Verhalen en recepten

Lotus met sinaas

Op de volgende pagina’s zal ik jullie laten zien wat er mogelijk is in de oosterse keuken. Op een speelse manier ga ik laten zien dat lekker koken niet moeilijk is! Ik laat met mooie foto’s zien welke ingrediënten ik gebruik. Het is voor sommige mensen namelijk een hele opgave om onbekende producten te vinden in de winkel, en ook geef ik tips over hoe je bepaalde ingrediënten moet gebruiken (tofu kan best lekker zijn hoor, als je maar weet hoe je het moet bereiden!) Je zult merken dat ik niet al te precies omga met maten en hoeveelheden, want dat is absoluut ook niet nodig! Iedereen heeft een andere smaak en je kan het beste voor jezelf bepalen hoe zoet, zuur, pittig of zout je het gerecht wil maken. Alle recepten zijn voor 2 personen, dus houd hier rekening mee.

kijk onder voor een overzicht / zoekfunctie